0
×

Nema proizvoda u košarici

KORAKI NEGE KOŽE, KI JIH NE SMETE IZPUSTITI
17 veljače, 2021

KORACI KOJE NE SMIJETE PROPUSTITI KOD NJEGE KOŽE

Koža vašeg mališana vrlo je osjetljiva i nježna pa joj treba još više pažnje.

Za vas smo pripremili korake koje nikako ne smijete propustiti kod njege kože vašeg mališana.

Dječja koža je 5 puta tanja od kože odrasle osobe i stoga je podložna raznim promjenama u okolini, puno se brže isušuje te se na njoj pojavljuju osipi ili svrbež.

Zbog toga je njega bebine kože vrlo važna i mora biti prilagođena njenom stanju.

HIDRATIZACIJA

Kao što je već spomenuto, koža mališana se puno brže isušuje. Zbog toga je jako važno paziti na njezinu hidratizaciju. Vlažite kožu proizvodima koji nisu agresivni i čiji je glavni zadatak intenzivno rehidrirati kožu i brzo ju zaštititi.

Aktivni sastojci na koje je dobro obratiti pozornost su: shea maslac, aloe vera, razni prirodni hidrolati i ulja kao što je bademovo.

Pazite da proizvodi za njegu ne sadrže intenzivne mirise jer oni često mogu samo dodatno nadražiti kožu vašeg mališana.

U BabyBirdy-ju smo razvili vrlo poseban losion za tijelo koji je namijenjen vlaženju i njezi osjetljive dječje kože. BabyKoala blagi losion za tijelo njeguje i umiruje kožu te ju istovremeno intenzivno vlaži.

IZBJEGAVAJTE PREČESTE KUPKE

One također mogu utjecati na stanje kože vaše bebe. Pazite da kupke ne budu preduge i istovremeno nemojte koristiti mirisne sapune s mjehurićima, koji samo mogu dodatno pomoći isušivanju djetetove kože.

Koristite nježne proizvode poput našeg BabyShark šampona koji na posebno blag način čisti i njeguje osjetljivu dječju kožu i vlasište. Istodobno stvara i pjenu s kojom će igranje u vodi biti još zabavnije.

NJEGA KOŽE S NJEGUJUĆIM ULJIMA

Kada se nanose na kožu, ulja stvaraju poseban sloj koji kožu dodatno štiti, pomaže joj održavati vlagu, a istodobno je i njeguje te tako potiče njezinu regeneraciju.

Zbog ovih svojstava dobro je u njegu kože vašeg mališana uključiti njegu s njegujućim uljem.

Primjena ulja preporučuje se nakon nanošenja hidratantnog losiona jer će na taj način bolje ovlažiti i nahraniti kožu. Također ga možete jednostavno nanijeti na blago mokru kožu nakon kupanja.

Posebno se preporučuje upotreba zajedno s nježnom masažom u kojoj će vaš mališan uživati.

Pri odabiru pripazite da je ulje lagano, lijepo upijajuće i da neće opterećivati ​​kožu.

Ovdje preporučujemo upotrebu našeg hranjivog BabyHippo ulja, koje je nježno za bebinu kožu, a istodobno ne ostavlja mastan osjećaj.

Select your currency
EUR Euro